Islam veroorzaakt chaos, burgeroorlog in Europa. – Bijbels Perspectief

http://inbijbelsperspectief.weebly.com/islam-veroorzaakt-chaos-burgeroorlog-in-europa.html

De Griekse wijsgeer Aristoteles zei reeds dat elke multi-etnische, multiculturele, heterogene gemeenschap uiteindelijk gedoemd is om te eindigen in burgeroorlog, anarchie en despotisme.
Waarom zien onze hoogopgeleide politici niets? . De vraag dient zich aan wat ze dan wel geleerd hebben? Ze maken zich zorgen over het klimaat, ze kleden de zorg uit, onderwijs op de schop, geven bakken met geld uit aan linkse groene dromen. En het gevaar in eigen land dan? Het gevaar van moslimextremisten? Als Aristoteles het gelijk in zijn zienswijze heeft, stevenen we op een burgeroorlog af en de politici, de wegkijkers aan de top zullen gestraft gaan worden. Niet alleen in Nederland zien we dit langzaamaan gaan gebeuren. In heel West Europa, in alle grote steden ziet men dit verschijnsel tevoorschijn komen. Parijs, Amsterdam, Londen, Berlijn, Oslo, Athene om maar een paar steden te noemen. Nogo gedeelten waar de extremisten zich op houden, waar te weinig aan gedaan wordt. Oplossingen zijn er wel, maar worden niet aangewend. Maar het klimaat wordt als belangrijkste reden gezien de bevolking verder de duimschroeven aan te draaien, om nog meer geld te melken van mensen, u de burger dus die gedwongen zal worden om nog harder en langer te werken. Ondertussen worden barbaren op grote schaal binnen gehaald met onze open grenzen beleid. Iedereen met een beetje gezond verstand in zijn donder kan begrijpen dat er steeds meer burgers, die de dupe zijn van al die belastng en overheidsmaatregelen, uiteindelijk in opstand zullen gaan komen. Men kan er op wachten dat dit land, en in andere landen de opstand zal gaan uitbreken. Chaos en anarchie zal het gevolg zijn. Militairen en politie zullen ingezet gaan worden tegen de eigen bevolking want de asielstroom zal niet stoppen, die zal in de zomer van 2016 naar recordhoogte gaan. We gaan nog meer betalen en het geweld, verkrachtingen zullen elke dag gaan plaatsvinden.
Wanneer komt u in opstand? Waneer u niets meer te verliezen hebt? Wanneer u op de bodem bent belandt? Wat gaat u uw kinderen en kleinkinderen vertellen? We hebben dit niet geweten?….. SORRY?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s