Mark Rutte bewijst bij Nieuwsuur opnieuw dat-ie gek is

Ja, Rutte. Deze man heeft geschiedenis gestudeerd. Hij weet dus van de hoed ende rand . Dus wat hij nu doet met de kennis die hij heeft is dus vooropgezet spel om de Westerse samenleving te ontwrichten.

Martien Pennings

RUTTE PARMANTIGJES BIJ TWEEBEEKE

Mark Rutte is van elk moreel en intellectueel anker losgeslagen. Aan het roer van ons schip van staatsoverblijfsel staat een waanzinnige kapitein. En je ziet het niet aan ‘m. In volstrekte gemoedsrust en met de stem van de vleesgeworden redelijkheid debiteert hij zijn absurditeiten. Ik zal zo dadelijk berichten over zijn enormiteiten gisteravond bij Nieuwsuur, maar ik zal eerst even een paar eerdere momenten aanstippen waarop Ruttes geestelijke teloorgang zichtbaar werd.

Men herinnert zich de sticker die Wilders had geproduceerd van de Saoedische vlag met daarop in het Arabisch de tekst: “De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif.” Dat liegt inderdaad geen woord over deze nazi-ideologie en zeker niet zoals die gepraktiseerd wordt in het hellehol Saoedi-Arabië. Maar antisemiet Frans Timmermansdie vent krijgt een steeds dikkere kop op dat vlezige lijf – kondigde meteen aan dat hij de Saoedische beulenbazen zijn…

View original post 1,458 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s