VIDEO: Interview van de Zwitserse tv met president Assad: “Ik verdedig mijn land tegen de door het Westen ondersteunde terroristen” (19-10-2016)

Assad staat aan de goede kant.. Wordt geholpen door Rusland, een land dat nog nooit door de geschiedenis heen zig agressief opgesteld heeft. Integendeel zelfs, de Amerikanen hebben de ellende gecreëerd in Korea, Vietnam, Iraq, Cuba, Balkan en Syrië. Door de geschiedenis heen zijn door politieke machthebbers in Amerika oorlogen gevoerd en puinhopen achter gelaten… En…. Als we niet oppassen gaat de Amerikaanse propaganda machine ons in een oorlog met Rusland frommelen.

E.J. Bron

(Vertaling: E.J. Bron)

De Syrische president Assad zei in een interview dat hij zijn land zou verdedigen tegen de “terroristen, die als plaatsvervangers voor andere landen Syrië binnengemarcheerd zijn”. Bovendien wees hij de beschuldigingen van het Westen af zijn volk met chemische wapens aan te vallen. Hij zei ook dat het Westen terroristen zou ondersteunen om “van hem af te komen” en “marionetten” zijn land binnen te brengen.

epoch-times

View original post 320 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s